dissabte, 23 de gener del 2010

A7 tallada


Els que circulem habitualment per l’A7, des de fa força mesos de Tarragona en direcció a Castelló, hi ha un tram de força kilòmetres acabats, t’obliguen a sortir a l'alçada de l'Hospitalet de l'Infant, a l’autopista o l'alternativa a aquesta, una carretera que és un via crucis i que li diuen general, és passa per trams de vies urbanes i té més pinta d’una carretera local que una altra cosa, plena de vehicles pesants de gran tonatge. Per al lateral es veu la via acabada (A7) i no s'hi pot passar.



Des d’abans de l’estiu és pot circular per aquesta autovia, però només del tram de Vandellòs en direcció a Tarragona a l’inversa hi ha uns pilons que ho impedeixen. Està acabada i no s'hi pot passar.


Al començament de l’estiu els usuaris d’aquesta autovia dèiem, falta pintar o alguna xorrada i en quatre dies obriran. Abans de l’estiu.


Fins aquí un problema, ara ve el segon i també preocupant. El de les consultes, unes altres.

Un que té el gat pentinant-se diu va, això ho aclareixo a cop de correu electrònic i segur que esbrino què passa en aquest misteri d’autovia. Quina gràcia, oi?



Il·lús i pallús, quines coses de pensar. Al no saber qui era la mare dels ous, es comencen a fer correus electrònics a l’ajuntament de l’Hospitalet de l’Infant, és l'administració més propera i segur que ho saben i contestaran, ja que passa pel seu terme municipal i està encallat en aquest punt. Dos correus, ningú ha contestat.


De les diferents conselleries, departaments, atenció ciutadana, serveis d'informació i documentació, caps, peus, altres menuts i altres males herbes, que contestin algun correu d'algun ciutadà emprenyat, la majoria no tenen res millor a fer. Carreteres de la Generalitat, no saben de que els hi parles, et passen al RACC, ells contestaran el perquè aquesta autovia està tallada, ni uns, ni els altres, no ha contestat. Uns altres que cobren dels contribuents, contesten que em posi en contacte amb Abertits Infraestructures (ACESA) (?)


Bé, no és perd la moral i se segueix emprenyant. No sé quina conselleria contesta i diu que això no és de la Generalitat, és del Ministerio de Fomento, del país veí, i que em posi en contacte amb aquests artistes de les infraestructures.


Truco al Ministerio de Fomento, sucursal de Tarragona, un funcionari, una funcionària, això no ho poden respondre ells, ho han de contestar a la sucursal de Barcelona, un dos, tres funcionaris . En aquesta no en saben res, potser millor preguntar-ho a la seu central, és a dir a Madrid (Espanya).


Fa setmanes s'envien tres correus electrònics al Ministerio de Fomento per saber la situació de l’A7 tallada, acabada i no deixant circular, només és pot circular pel l’A7 en direcció de Vandellòs cap a Tarragona, a l’inversa, només fins a l’Hospitalet Ningú ha dit res. Quina colla de galifardeus ineptes tots plegats.




Algú sap què passa en el tall de l’A7 a l’alçada de l’Hospitalet de l’Infant?, quan obriran el trànsit? S’allargarà més aquesta autovia?

Si alguna persona que no sigui del gremi de viure de la bicoca o del conte, pot dir-ho? S'agrairà.




6 comentaris:

Anònim ha dit...

Segons se sent per la zona és per culpa de la inestabilitat dels terrenys del coll de Balaguer i que s´havien d´anar resolent (no sé com) però que al final han obligat a fer un nou projecte i començar de zero.

Anònim ha dit...

Quina forma de fer ballar a la gent! Tothom s'espolsa les responsabilitats i tan panxos! Costa de creure tanta incompetència (que, a sobre, hem de pagar amb els nostres impostos).

assumpta ha dit...

Doncs hi esteu ben arreglats amb aquest tema. Ho sento, jo no et puc ajudar. També crec que ha de ser fomento qui hauria de donar resposta, no?
La pena és que en aquest país, tothom treu les pilotes fora i ningú vol saber-ne mai res de res. No anem bé.
Que hi hagi sort i ben aviat ho pguis resoldre.

Anònim ha dit...

Hola Jordi, em sap greu, però jo visc a una comarca que és el cul del món i allí no ens assabentem de res! No et puc ajudar en això.
La teva odisea per les institucions, però, m'ha recordat molt, molt al llibre "Les 12 proves d'Asterix", la part de "la casa que fa tornar boig" (jejeje)... per si et serveix de consol: http://www.youtube.com/watch?v=rKCMdIRGXHs
Vaig a fer un tomb pel teu blog que pinta molt be.
Ens anem veien per aqui.

MARTELL DE REUS ha dit...

Es veritat la causa tècnica és un problema d'inestabilitat al terreny. Ara bé, si l'A7 enlloc de passa pel Coll de Balaguer hagués passat per Ciudad Real ja faria molts mesos que l'entrebanc hauria estat arreglat.

jorditib ha dit...

A data d'avui, -17-2-10- després de mesos d'haver demanat una explicació, contesten això...quina barra!!.
Una autovia nova, abans de ser inagurada, s'han d'adjudicar unes obres, d'una autovia i porser que sigui abans de final d'any.... Anem bé?

Buenos días,
 
La autovía A-7 desde Vandellós a Mont-roig está abierta al tráfico desde el mes de julio pasado.
 
Únicamente la calzada desde Hospitalet a l'Almadrava (sentido Valencia) se ha mantenido cerrada, por motivos de seguridad, debido a la inestabilidad de unos desmontes en roca. Se ha elaborado un proyecto para corregir la situación y se prevé que este año puedan adjudicarse las obras, y cuyo plazo de ejecución serían de menos de 3 meses.
 
Respecto a la continuidad de la A-7 hacia el Sur, ya se presentó a Información Pública un estudio informativo que aún no se ha resuelto totalmente.  
 
Atentamente,
 
Secretaría Jefe Demarcación Carreteras del Estado en Cataluña