diumenge, 28 de febrer del 2010

Arrel






Una de les passejades pels Comalats a finals de febrer, on no s’hi troben ametllers florits encara. Hi ha els sembrats de setmanes que despunten, les nevades i les pluges generoses de l’hivern han convertit els trossos en una catifa verda, digna d’un paisatge quasi pre pirinenc.




En aquest punt i en aquest enclavament, proposo de fer un experiment, el qual no he fet mai. En un espai reduït podria plantar algun arbre fruiter, els quals no haurien de necessitar massa cura, ni regar-los massa, han d’aguantar bé el fred i que no és facin massa grans. Que aguantessin les plagues.... I que no es facin massa grans. Ep!, això si suporten la sempre difícil situació d’aguantar drets la supervivència de totes aquestes inclemències, i ja és molt.






És una experiència que no he tingut ocasió de fer mai, ben a prop on hi tinc les arrels, miraré que algun arbre fruiter també hi arreli les seves.







No cal ni dir-ho, si hi ha algun consell, serà benvingut.





4 comentaris:

Núria Talavera ha dit...

precioses fotos!! Costers del Segre?

no puc donar cap consell en aquest aspecte, sóc totalment urbana :)

bon dia, Jordi

Agnès Setrill. ha dit...

No et puc aconsellar en això.
Una pregunta, ja s'han acabat les obres dels carrers per Forés? (Perquè es Forés oi?
...Vaig prometre a una persona que li portaria ja que no hi ha estat mai, però m'agradaria quan estigués tot més endreçat.,sembla que quedarà bonic. (Més bonic, vull dir) :-)

jorditib ha dit...

Sí, sí és Forès. Hi vaig sovint i arranjat fins a l'Ajuntament segur que ho està o la cafeteria, més amunt fa algun mes que no m'hi arribo. Ho comprovaré i t'ho dic. S'hi hi vas un dia clar com aquest, veuràs tot el Camp, com a la foto...

Cris (V/N) ha dit...

Una sèrie de fotografíes magnífiques, felicitats per cadascuna d'elles.... no et puc aconssellar, jo ja he tingut un fill, no he publicat cap llibre tot i que escric i també hauria de plantar un arbre, que les margarides no valen oi? Ves a un garden, que n'hi han un futimé, i que t'assessorin, si no segur que hi han forus especialitzas que t'ajudaràn sens cap mena de dubte :) Sort, tens un bloc preciós!!