divendres, 12 de març del 2010

Gana de neu




12 de març de 2010


Tota la setmana fent un fred de rigorós hivern, tenia ganes de blanc, de neu. He dinat de presa, carretera i manta, cap als Comalats. A mesura que anava arribant a Forès, pintava bé, feia un bon aspecte, bona blancor. Fins a dalt del mirador s’hi pot arribar bé, xipoll, aigua de neu que és desfà i el temps és quiet, per tant, bona tarda.

No hi ha massa temps, com és costum, i avui em sap greu, és un dia per gaudir-lo en plenitud. Avui s'ha de dinar ràpid, amb un embut, i al posar-m’hi aviat, tinc temps de fer un max mix, entre el cotxe i a peu.






He caminat fins a La Pobla de Ferran, i ha valgut la pena, el paisatge i el temps han acompanyat de valent. Una excursió, curta, intensa, nova, plena de blanc...




Els caramells que encara pengen de les teulades, i regalimant l'aigua que és va desfent, feia lustres que no ho veia. Quin goig, quina passada, m'hi hauria estat hores contemplant-ho.










He xafat neu com un nen, llàstima que el temps ha passat volant...I la neu va desfent-se, s'acomiada d'aquest paradís que s'hi ha instal·lat en els darrers dies.







Els arbres fruiters, el cirerer, les dues pruneres i l'albercoquer, bé gràcies, han aguantat ben espadats la tempesta de neu. Bon auguri.




Fins la propera, neu.








5 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia, Jordi.
Jo soc com tu, de les que opina que una cosa com aqusta passa tant de tant en tant que... coi, millor que la gaudim! Tot plegat, en una setmana tornem a estar com sempre!
Altre cosa és la punyetera fecsa-endesa i la llum, però aquí la nevada només té la culpa donar a conèixer una evidencia a crits, res més. De neu n'hi ha hagut sempre i quan no hi siguem encara n'hi haurà...els de fecsa-... ves a saber!
Que passis un gran i blanc cap de setmana!

Clidice ha dit...

feia anys que no veia caramells d'aquest "calibre" :) com tu, no pararia de mirar, la neu té alguna cosa que ens atrapa :)

Nikita ha dit...

Que fantàstica és la neu!!!
M'agraden les teves imatges.

Petons

Eva ha dit...

Impressionant!!!
Salut!!

assumpta ha dit...

Un bonic reportatge amb fantàstiques fotografies. Els caramells, déu n'hi do quina llargada!
Però sí, espero que poguem dir adéu neu per aquest any! Mira que m'agrada... però aquest hivern amb 4 nevades i haver d'anar amunt i avall per aquests móns de déu m'ha fet acabar-ne una mica (massa) tipa!

Bona setmana, Jordi!