dimarts, 24 de setembre del 2019

Fundació Ginac




Fundació Ginac – Compromís amb les persones, compromís amb el territori.

La Fundació Ginac, des de l’any 2010 posa en comú la gestió, treballant plegats per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental i de les seves famílies, des d’una atenció centrada en les persones.

Ens expliquen com porten a terme aquest projecte:

José Carlos Eiriz Varela, director general i la Elena Rodríguez Soriano, responsable de comunicació.
  


 
http://valls.radiociutat.com/uploads/2019/Batecs_Al_Vent/20190923BATECS_GINARC.mp3 

FUNDALIS

CONSTRUÏM UN FUTUR COMPARTIT!

Fundació Onada, Fundació Ginac i Fundació Santa Teresa del Vendrell posem en comú, des de 2010, la nostra gestió, treballant plegats per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental i de les seves famílies, des d'una atenció centrada en les persones.
Desenvolupem la nostra activitat en diferents comarques del Camp de Tarragona: la Fundació Onada al Tarragonès, la Fundació Santa Teresa (Ventall) al Baix Penedès i la Conca de Barberà, i la Fundació Ginac (Ginesta) a l'Alt Camp.
Des de fa temps compartim també quelcom fonamental: una mateixa visió de futur, i el sentiment de que volem "caminar plegats" amb il·lusió per posar en comú el millor de nosaltres.
Avançar cap a una gestió conjunta ens ha permès compartir recursos, coneixement i talent, i alhora guanyar competitivitat en els serveis productius i millorar de manera decisiva l'atenció a les persones.
Estem creant un nou model d'organització, basat en la implantació comarcal de cada entitat, que ens proporciona les eines de gestió conjunta que ens permeten avançar, tots alhora, en el nostre objectiu comu de construcció del futur.
Sabem que el nostre projecte no està exempt de complexitat; partim de realitats i maneres de fer diferents, però la ferma voluntat dels Patronats i de la direcció de les tres fundacions és la millor garantia per superar les complicacions que sortiran en el camí.
Per recórrer aquest camí comptem amb totes les nostres persones i amb tots els col·laboradors de les tres fundacions, que són un sòlid punt de suport per projectar-nos vers aquest nou futur.
Volem compartir amb tothom la nostra il·lusió per abordar conjuntament aquest nou repte, amb el convenciment que som davant de moments decisius per a les nostres entitats i per al conjunt de persones del Camp de Tarragona.
MISSIÓ
Fundalis impulsa i dinamitza un marc de relació i de gestió compromès amb la millora de la consecució de les missions de les entitats que la composen, assumint la potenciació de la unitat de criteri i actuació com una eina clau per assolir el seu propòsit.
VISIÓ
Fundalis vol ser líder i referent territorial pel que fa a l'atenció a les persones en situació de dependència, fornint un model propi i diferenciat d'atenció social, que troba en l'Economia Social el marc idoni per desenvolupar-se.
VALORS:   Compromís, Lideratge, Sinergia, Excel·lència, Integritat, Innovació.