dilluns, 24 de maig de 2010

30 anys de TricicleDesprés de molts anys de no veure actuar a “Tricicle”, tornar-ho a fer, comprovar la gran solera, com el vi amb els anys millora, tot un luxe, Carles Sans, Paco Mir i Joan Gràcia. El seu mestratge, la vàlua, els èxits són ben presents en aquests 30 anys de trajectòria de bona feina, els gags són allò que l’espectador en poques paraules resta identificat en aquest humor surrealista.

Recordant els seu inicis, els primers anys al sortir de l’espectacle, tothom sortia amb una rialla d’aquí allà i pensant, quin fart de riure més sa d'aquests desconeguts i aquests tres arribaran lluny.

Tricicle aconsegueix reunir a l’entorn del seu darrer espectacle “Garrick” a joves de 6 anys a joves de més de 80, normalment lliurats en cos i ànima, i des del moment d’aparèixer a l’escenari fins a que et fan marxar, el públic agraeix el gran mestratge amb un gran somriure, i a voltes amb una riallada desenfrenada, gaudir de la festa i compartir Tricicle. Hi ha una gran complicitat entre el públic i els grans actors, on els gags més passats de voltes el públic s’hi pot sentir en més d’un identificat d’aquest humor absurd, com en tantes coses de la vida quotidiana i que ens passen dia sí i dia també. .

Diuen els del Tricicle a Garrick: “Els nens riuen una mitjana de 300 vegades al dia; els adults només 15” i “Riure’s de tot és propi de tontos, però no riure’s de res és d’estúpids”


En fi una bona obra i si és al teatre Fortuny de Reus, majestuós, on el públic entès va vibrar des d’abans de sortir a l’escenari, bona prova de la bona feina de Tricicle.

Per aquests 30 anys de riure amb elegància i fonament, per molts anys!!
3 comentaris:

Guillem Carbonell ha dit...

Ei hola, caram ja remenaré el bloc! Quina sorpresa el T'estimo del Llach! ;D Guillem

Clidice ha dit...

uf! ja fa trenta anys? puc presumir de ser dels primers espectadors que van tenir! :)

Màrius Domingo de Pedro ha dit...

Ahir vaig passar d'anada i de tornada pel teu poble, et dedico aquest parell de fotos de l'entrada del meu bloc:
http://campanars.blogspot.com/
Fina aviat.